2mv zoekt mensen! 
Bekijk de vacature composiet verwerker

Focus en lever meerwaarde

Voor onze klanten zijn we specialist en sparringspartner

Onze markten


Composiet is een product dat voor veel markten toepasbaar is. De kracht van 2MV composites is, dat we duidelijk focussen op die markten waar we meerwaarde leveren als bedrijf. Beter gezegd waar we echt goed in zijn en in uitblinken! Voor onze klanten zijn we specialist en sparringspartner met up-to-date kennis.

Wij hebben een klantenkring opgebouwd met succesvolle referenties binnen de volgende branches:

Nautisch onderdelen voor megajachten, spiegelkleppen, deuren, radarmasten, fashion bars, roosters, grills, luiken, wegneembare verschansingspanelen enz.
Sport zwembaden, sportvelden voor op jachten, bobsleeën, onderdelen voor surfdragers enz.
Vervoer onderdelen voor transport, automotive, uitwisselbare meetarmen voor in windtunnels, raamlijsten, lichtgewicht bodies voor (stads)bussen, wielkastafdekkingen enz.
Interieur meubilair, carbon tafels, lounge-elementen zowel demontabel als vast, buitenkasten, trappen, design ontwerpen enz.
Diversen (camara)armen voor professioneel camera/filmwerk, armen voor meetapparatuur, milimeter nauwkeurig freeswerk voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Per opdracht stellen we een experteam samen met de benodigde kennis. Zelfs seriematige producten zoals carbon zwemtrappen of sportvelden voor op het dek van een jacht stemmen we af op de wensen, zodat er weer een maatproduct volgt.