2mv zoekt mensen! 
Bekijk de vacature composiet verwerker

De kracht van 2MV ligt bij de mensen

als team en bij de klanten

Over 2MV composites


De composietbranche is een branche waar veelal de focus ligt op techniek; de eigenschappen van het materiaal en wat je er allemaal meekunt.

Of zoals Martijn Verwoerd zelf zegt: “Er zijn meerdere goede spelers die mooie producten maken van composiet. De kracht van 2MV ligt bij de mensen, als team en bij de klanten. Door de betrokkenheid, de passie om mooie dingen te maken, de vakmanschap en de begeleiding, maken wij producten die succesvol zijn.”

De ambitie is niet om groot te worden, wel om veel impact te hebben bij de klant. 2MV wil mooie technische dingen maken van composiet in samenwerking met onze opdrachtgever. Een persoonlijke benadering die onze klanten waarderen.

In de manier hoe wij werken zijn 4 pijlers belangrijk:

 • Begeleiding van A tot Z                              
  Door onze grote mate van betrokkenheid zorgen we dat  alles geregeld wordt van het begin tot het eind → ontzorgen, probleemoplossend.
 • Specialist met hands-on mentaliteit
  Met opgestroopte mouwen adviseren en begeleiden we de klant tot op de werkvloer.
 • Slim en efficiënt produceren in onze eigen gecertificeerde werkplaats
  We stoppen veel tijd in de werkvoorbereiding, waardoor we de wensen goed kunnen afstemmen op de klant en kan er fixed price geoffreerd worden.
 • Meedenken en oplossingen bedenken
  De inbreng van 2MV tijdens het proces is groot, waardoor we snel kunnen bijsturen en leveren producten op waar alle partijen trots op zijn.