2mv zoekt mensen! 
Bekijk de vacature composiet verwerker

Wij kruipen in de huid van de klant

zodat we exact weten wat er speelt

Sterk in custom-made oplossingen


“Voor eigenlijk ieder idee is een oplossing in composiet, zeg ik altijd”. Aan het woord is Martijn Verwoerd, directeur eigenaar van 2MV composites.

“Composiet geeft veel vrijheid om eigenschappen aan het gebruik aan te passen, waarbij de vraag van de klant en het gebruiksgemak altijd leidend zijn. Wij zijn flexibel, internationaal georiënteerd en van oudsher sterk in het bedenken van innovatieve productideeën en productiemethoden.

Ik zie onszelf als een custom specialist en custom oplosser. We kruipen als het ware in de huid van onze klant, zodat we exact weten wat er speelt en we daar direct op kunnen anticiperen. Kijken met customeyes, noem ik het vaak. We stellen teams samen die passen bij de opdracht en de klant. Zo ontstaat er een winning team.

Een ander krachtig punt is dat we een gecertificeerde werkplaats hebben met verregaande techniek. Met het team van 2MV ontwerpen (3D vormgeving), ontwikkelen en fabriceren we alles in eigen huis. Voordeel voor de klant is dat ze met één partij te maken heeft. Het certificaat waarborgt de deugdelijkheid van het hele proces en daarmee de veiligheid van de producten.